Au revoir

Imorgon åker jag till wien... för att sedan resa vidare till Australien. Helt sjukt roligt.
Idag har det kommit sitmycket snö här uppe i norr så jag är glad att jag fick uppleve det också. Men det är så hima tokdrygt att skotta så det blir skönt med lite värme igen iaf!

Så nästa gång jag skriver så sitter jag säkert i Sydney!

Häpådä!

Resfeber

Två veckor kvar...

Två veckor återstår tills jag får se vita stränder och en sol så gul att jag sent kommer glömma den. Jag ska fly söderut och inte se det kalla Sverige på 7 månader. Australien är min destination och resfebern börjar stiga!

Satte mig idag i den vita forden och styrde min kos mot Avesta där min närmaste respartner väntade. Den så vackra grön-svarta ryggsäck som ska följa mig jorden runt! (Eller åtminstonde halvvägs runt!)

Det är Julia ju självklart Julia jag ska resa med men henne tänker jag inte bära runt på!

Packning är snart klar, återstår bara några få detaljer att inhandla såsom mediciner och sånt. (Typ det viktigaste!!!)

Tråkigaste med att resa är att lämna alla vänner. Man kommer uppleva så himla mycket och vill ju mer än gärna dela det med dem!

Glöm då inte... Aj löööööv jo all!!! haha


Hösten är bland de vackraste som finns. Självklart är alla de andra årstiderna vackra. Men det är någonting mystiskt vackert med hösten som gör det så faschinerande. De gula löven som sakta glider ner mot marken. Allt går i islomotion. Man tar ett djupt andetag och bara njuter.

Häpådä!