See ya Mate!

Min sista dag i Australien...

Kort sammanfattning:

- Har undvikit dom farliga strommarna precis som du sa pappa! (Diplom tack!)

- Har haft trakigt 1 gang! (det var en sondag i Sydney och jag hade verkligen ingenting att gora. SLutade som vanligt med en boklasar stund pa starbucks!)

- Har traffat en massa ljuvliga manniskor.

- Har shoppat for mycket. (Problemet blir liksom nu nar jag ska packa!)

- Har i snitt langtat hem 1 gang/veckan (detta for att jag inte haft tid att langta hem!)

- Har haft HELT SJUKT ROLIGT!

Imorgon satter jag mig pa ett flyg som forhoppningsvis tar mig till Bangkok. I Thailand vantar nya aventyr och nya manniskor som vill bli kompis med mig! (hoppas hoppas!) I Thailand kommer jag sedan vanta pa mina kara foraldrar som varit sa duktiga att klara sig i hela 5 manader utan mig! (Diplom till er!) Vi ska ut och backpacka ihop. Eller kan man saga backpacka nar man bor pa resort!? Ah vi kan kalla det for backpacka! Gamlingarna kanske blir glada om man kallar det for det!

Mina sista dagar i Sydney ar ju helt klart varda att namna! Mitt jobb ar helt klart vart att namna och inte minst mina kollegor. Dom goaste och roligaste manniskor jag nagonsin jobbat med. Igar nar jag slutade fick jag gula rosor och en rosa T-shirt som det stod Australia down under pa. tararna var nara men jag lyckades sta emot.

Efter jobbet traffade jag en scheg Brita i Hyde Park. Vi traskade ivag och gjorde oss en Sydney skiva! En skiva som kommer fa oss att tanka tillbaka pa den roliga tiden vi haft tillsammans!

For roligt har vi haft.

Idag anlander Mina kara Norrkopingar Sara och Lollo! Aven vi har haft det skitroligt. Var resa tillsammans kan beskrivas med en film i Sunes sommar klass! Och Therese du ar saknad! Men Sverige ska ju tydligen vara valdigt fint nu anr det ar var och allt!

ca 2 manader sen ar jag ater hemma.

Vi ses da!

och till mina nya karlek Sydney!  Vi ses!


Dansa dig lycklig eller iaf smal!

Efter 2 manader med gym kort pa fitness first sa kande jag och Brita for att ga pa BODY JAM. Ett Traningspass da man i stort sett dansar! Skit roligt. Man fick da skaka pa bade det ena och det andra! Med ett leende pa lapparna sitter jag har nu med tranings vark i rumpan! denna typ av traning ar nagot jag latt skulle kunna fortsatta med. Latarna avloste varandra och stegen blev bara fler och fler. Aven hjarngympa alltsa!
Det avr typ som ett aerobics pass fast inte sa gymnastiskt. Mer shake ass gympa!

Ja det var ett bra namn! Jag var pa shake ass gympa!

chokladhimlen!

Jag gick i regnet tatt intill brita med ett paraply som holl pa att blasa bort och slutligen sag jag ljuset!

Max Brenner AKA Chokladhimlen! (Ett kafe med endast choooooklad!)

De var det tokgoaste/mysigaste/romantiska jag gjort i Australien!

Jag njoooooooooot konstant i typ 4 timmar!


Mums mums

cosmopolitans!

Fredag 23/3

Strosar hem fran jobbet och sover lite middag! Efter en timme dyker hon upp. Froken Fighter! Badvaskan ar packad och vi tar baten ut till Manly! En av sydneys alla strander. Aven denna bedarande vacker! Vi koper oss en melon och lite yoghurt. Fyller darefter melonhalvorna med yoghurt och ater direkt ur med en sked. Detta var en Manly Maltid! Da vi insag att solen lag i skugga drog vi oss tillbaka mot storstaden!

Vi traskade hemmat och gjorde oss i ordning for en drink kvall! Jag hade namligen fatt drinkvoucher nar jag jobbade for good vibratiojn festivalen! Sa det var bara till att ga och dricka upp min lon!

Vi klev in pa denna bar med endast 25 + typ. Men vada. Med Britas langd sa ser hon ju ut som 25 och jag kan ju da inte vara sa mycket yngre.. Eller??!!!

Vi gick fram till den snyggaste bartendern vi kunde hitta och sa. Hello! Two Cosmos please. Efter 1 veckas sex and the citys tittande sa tyckte vi att detta bvar den sjalvklara drinken! Den smakade mumma. Vill ni ha recept sa ar det bara att fraga for jag holl span pa bade bartendern OCH shakern sa jag vet hur den blandas nu! De ni!

Efter en cosmo och en shot sa strosade vi vidare till en club dar jag hade, hall i er, VIP intrada! Man kan ju saga att jag ar ganska popular har i sydeny nu liksom. Hahahahaha. Nara, fick ocksa VIP grejjen for festival arbetet!

Sa dar har ni min fredag!

och i host blir det forhoppningsvis GBG!


anna and the city!

Nyklippt, nyshoppad och nyinspirerad av Carrie i Sex and the city! (kommer till detta senare!)

Vaknade tidigt igar (9) och sag att jag hade missat 2 samtal. Det var fran ett privat number, detta innebar att:
1. Nagon fran Sverige har ringt
2. Nagon som vill vara anonym har ringt.

Hade aven ett voicmail som jag nyfiket lyssnade pa. Det missade samtalet var alternativ 1 eftersom i voicmailat horde jag mina kare far saga till mor: " LA HON PA NU ELLE. MEN VA HANDE!!!"

Fick mig alltsa ett gott skratt innan jag packade mina traningsklader och traskade till gymmet dar ett tungt boypump pass vantade! (Traningsvarken sitter dar den ska idag!!! Lite for val kanske!)

Efter traningen blev jag klippt av min rumskompis. (hon ar frisorska fran korea sa det kandes tryggt.!) Josses matilda vad snabbt det gick. Hann knappt blinka och sa satt jag dar med lugg och 6 cm kortare har! Det blev riktigt snyggt. Till denna snygga frisyr kande jag att jag behovde lite nya klader eftersom alla mina klader ar antingen bruna eller genomskinliga numera typ! Sa jag gickoch shoppade en klanning och en kjol. Jattesnyggt!

Pa kvallen tillagades min specialpizza! (evas favorit!) Och sedan kande jag fro att ga och hyra en film! Traskade runt i butiken och sedan kom jag fram till en hylla jag tidigare inte sett! TV serie hyllan! JAg dreglade mig fram till sex and the city DVD.erna. OJOJOJ. Slutade med att jag hyrde 5 DVD for bara 50 kronor! Sa nu ska jag hemoch tokmysa!

Har aven sokt hogskola nu! Har tankt att bli smartARE! Sa till hosten drar jag ivag igen pa nya aventyr, Fast denna gang maste jag aven anstranga mig!

Nu maste jag ga. Kaffesuget slog till!


Mysig helg!

Nar man jobbar mandag till fredag sa ar helgerna verkligen veckans hojdpunkt.

Helgen var en Anna och Brita helg. I fredags myste vi pa starbucks och gick sedan hem och tittade pa film!

I lordags kande vi att vi ville utforska sydney och for darfor till den lite med alternativa delen newtown. Jattemysigt. Massor med kafeer och second hand affarer! 

Pa kvallen akte vi till Hurstville och kakade tacos och spelade spel med Damien och Ray. JAg akn erkanna att jag forlorade pa scatergories. Skyller pa spraket!
Vi sov over dar och igar var det ett sadant stralande vader sa vi tog oss till stranden i cronulla. Darifran hade man perfekt utsikt over alla plan som landar pa flygplatsen och jag borjar verkligen kanna att Australien resans slut ar nara...Trakigt men nya aventyr vantar!

Idag ar det mandag. Ny vecka! 5 dagar kvar till nasta helg!





ta ingen skit!

citat fran grynet:

"Om man åker utomlands så missar man sina favvo TV-program hemma och man är typ tvungen att titta på sånt som man kanske inte alltid fattar, för att det är ett annat språk alltså. Därför är det bra med internet!"

Tack mamma!

Happy Mardi Gras!

I helgen var det festival i Sydney! MArdi Gras, Motsvarar Sveriges Pride men denna ar sa mycket storre. Gatorna fylldes av saval homo- som bisexuella! Man fick se allt fran glitter och glamour till snoppar i kedjor. Jag stod dar tillsammans med mina nya homosexuella vanner fran Sydney! En och en annan rolig kommentar kom fran dem och jag kan an idag skratta at det! Jag njot av varje sekund under denna parad for jag tycker det var sa ljuvligt! 

Bilder kommer senare for jag tog massor!!!

PS. T o m IKEA hade en liten grejj i paraden! Nakna bogar som stod och lagade mat i ett (tro det eller ej!!!) IKEA kok! DS.

Annars hander inte alltfor mycket handelserika saker i mitt liv. Jobbar och sa. Eller foresten. I sondags inforde jag en ny tradition. Fika sondag! VArje sondag maste nu spenderas pa nagot fik i staden. Pick one pick one!


Bok att rekomendera: PS. JAg alskar dig! Jag skrattade sa jag grat! Eller typ inte for jag satt sjalv pa ett kafe nar jag laste den med jag skrattade mycket for mig sjalv!!!