kaffe och cockies!

Har nu borjat serios jobba! Jobbar mandag till fredag som kassorska! Kanns toppen att antligen gora nagot vettigt! Ar lite drygt att ibland fa ga upp tidigt pa morgonen, men men. Sova kan man gora pa helgerna!

Igar traffade jag Hanna och Mikael som jag traffade i Adelaide. Dom har bara en dag kvar har i Austrlien nu. Sa vi fikade lite (pa starbucks) och sen hyrde vi film och bakade cockies. Oj vad goda dom blev!!! Typ syndigt goda!

Assa det har med universtiet. Det ar ju faktiskt gor charmigt. Nar jag igar gick hem fran jobbet sa var det en lang koooo till bok shoppen dar alla studenter skulle hamta ut sin viktiga literatur! Charmigt!

Just ja. I lordags bjod jag pa middag! Sallskapet var Brita och Eva och MIna rumskompisar. Jag bjod pa tortilla pizza! Fraga Eva Kampe om hur god den var!!!

Sushi train och fin besok!

Nu har hon anlant! Vi har fatt fin besok i stan! Britas mamma Eva har packat sina vaskor och flygit hit till oss!!!Jatte roligt!

Brita visade henne staden igar under dagen och sedan fick jag den stora aran att folja med pa middag. Det blev sushi. Denna gang ats det inte ur en ltien lada som det normalt blir nar jag kakar denna raa fisk! Denna gang blev det pa ett sushi train!!!Lyx lyx!

Igar var det en uber varm dag har i Syndey och det ser inte ut att bli samre idag! Jag har smorjt in mig med faktor 20 for att inte se ut som en krafta ikvall!

Har aven lite traningsvark i kroppen efter att ha varit pa bodypump (shoulderfriday) pa gymmet!!
Tranings vark ar nog en av de skonaste kanslorna i varlden! Da vet man liksom att man blivit lite starkare. Mmmmm.

Idag ska vi introducera subway for mamma kampe! Hoppas hon tycker om det lika mycket som vi gor!!!

Pa aterssende!


Pa tiden!!!

Hej alla glada!!!

For er som ar nya pa denna blogg sa heter jag 62664-80 fast utan s! Jag befinner mig just nu i Sydney (Med Y mamma!!!) som ligger i Australien. Typ pa andra sidan jorden! (Fran Sverige!) Har bor jag i en trevlig liten lagenhet tillsammans med trevliga manniskor!!! Pa dagarna tranar jag och sa jobbar jag!!!

Horde ni!!! Jag JOBBAR! Pa universitet! Som kassorska. Jag slar in allt fran korv till tuggumi pa min lilla kassaapparat!!! Halsar pa trevliga larare och elever och fragar samtidigt om dom har "advantage card" som ger dom 10 % rabatt pa allt dom koper! Forutom pa special erbjudanden!!! 

Kanns toppen! Vad gor jag nar jag inte jobba??? Jo dricker kaffe!!! Maria och Sandra kom hit till Sydney for 8 dagar sedan. Tog mig typ 3 dagar for att ens fatta att dom var har. Fick da sjalvklart introducera dom for min alskling starbucks. Och dom verkade gilla det lika val som jag!
62664-85
I Lordags jobbade jag for ovrigt pa en stor festival har i stan! Good Vibration festival! Jag fick bland annat blanda sprit med redbull, satta upp skyltar och svara i telefonen backstage!!! Jag satt backstage pa snoop dog! Drop it like it's hot liksom!
62664-83
Mycket folk var det dar! 

62664-86 Aven fast vi befinner oss i Australien sa ar vi val medvetna om fettisdagen!!! Sa igar trippade vi till cafe svensson och mumsade i oss en semla. Brita hade dock lite svart att fa in all gradde i munnen med tanke pa att det mesta ville fastna pa nasen. Ojojoj, en del ska man da fa lara allt!

62664-9362664-9262664-9162664-90Har har ni mitt lilla krypin!!! Jag trivs som DVD'n i DVD'n som jag och par brukar uttrycka oss!!! HAr finns allt. PS. Det ar min tvatt som ar i tvattmaskinen! Jag har alltsa borjat tvatta sjalv!!!DS
Vid spisen star Isabelle! min rumskompis fran Leksand!

62664-89Gladje av ors!62664-88Majsan vanliga pose! 62664-87och Brita mysandes i mitt kna! Allt detta utanfor Operahuset!!!

Forlat om detta inlagget blev lite svarlast! men det blir sa nar man inte skrivit pa ett tag! Ska bli battre!

Tok Tack for alla kommentarer! Blir pirr i magen glad av dem!

62664-81

Greatoceanroad!

62664-74Har kommer ett urval av bilder fran Great Ocean Road! Sisat stoppet var Torquey. Det ar har som surfarmarken skapats och nu blivit till surfcity!
62664-73Efter att tittat pa ett antal sasonger av topmodel sa vet jag hur man posar!!!
62664-72Min rosa kudde ar det basta kop jag nagonsin gjort!!! Smothien var ocksa god. Men inte lika god som min och Idas banan smothie!
62664-71I regnaskogen vi vandrade i fanns det bamba stora trad!
62664-70Har bodde vi andra natten! Det rosa huset!
62664-69Hej empan!
greatBorjan av "the" road!
greatutsikten var fantastisk!
greatJavisst!
vattenfallLiten pa jorden men stor i orden!!!

Flyttat hemifran!

Jaha. Nu har jag alltsa flyttat hemifran for forsta gangen i mitt liv! (VUXENPOANG!)
Assa jag har liksom slutat samlat pa mig vuxenpoang nu for det blev sa himla manga!

Kan jag nu alltsa kalla mig vuxen?! Phf, NEJ!

Jag alskar min lagenhet! Den ligger perfekt centralt och har liksom allt! Haller te x nu pa att tvatta mina traningsklader! For er som borjade gnugga er i ogonen sa laste ni ratt! Jag TVATTAR mina TRANINGSKLADER!

Japp, jag har tagit och skaffat mig ett gymkort. Har visserligen inte fatt ett jobb men jag kanner att om magrutorna mar bra sa mar anna bra! Har liksom inga riktiga rutor an utan mer en torktumlare men om jag spanner mig sa kan man liksom kanna nagonting dar under. De kan vara tarmar men det kan liksom ocksa vara magrutor! Igar antog jag utmaningen att ga pa ett stepup pass och jag ar faktiskt lite forvanad att golvet under mig holl for ni skulle hur jag hoppade upp och ner som en bamba studsboll! Idag hamnade jag av en slump pa ett spinning pass. Nar jag stod dar pa cykeln sag jag verklgien ljuset i tunneln men det forsvann snabbt nar jag kande blod smak i munnen! Ni forstar kansek hur jobbigt det var! Men guud vad jag gillade det! Och ni ska se tv apparaterna framfor konditions maskinerna! NAutilus kan slanga sig i vaggen for har har dom plasma tv! Mohahah! Jag njuter!

Imorgon blir det aterigen den dagliga rutinen! Gar upp vid nio och ater min grot till frukost for att sedan ga ner till Starbucks vid hyde park for att dricka den varannan/var tredje dagliga grande capuccinon!!! Mumma!
Sedan gar jag ut pa jobbjakt!!! Som brukar sluta med ett antal ansokningar mindre och ett antal lovade telefonsamtal! Ringer dom kanske???!!! typ nej!!!

Men en sak ar faktiskt saker! Jag ska jobba i baren under Good Vibration Festivalen har i Sydney! Jippi!

Imorgon kanske det aven dyker upp en bild pa bloggen!

Vem vet? Kanske till och med dyker upp ett jobb!? Hoppas hoppas!


Kommer

Inlagg kommer!